05.09.18

Tukea surun käsittelyyn Share

Sururyhmässä on mahdollista puhua ja vaihtaa kokemuksia menetykseen liittyvistä asioista luottamuksellisissa keskusteluissa muiden lähiomaisensa menettäneiden kanssa.
Päiväryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 4.10. klo 13 pienessä seurakuntasalissa, Koulukatu 26. Ryhmää ohjaavat pastori Suvi-Orvokki Kunnasto ja diakoni Sanna Ala-Välkkilä.
Iltaryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 27.9. klo 18 Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs. Ryhmää ohjaavat kappalainen Outi Klapuri ja diakonissa Minna Hirvilammi.
Ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään maanantaina 24.9. mennessä kirkkoherranvirastoon puh. 06 326 1209.
Ryhmä auttaa erityisesti heitä, jotka ovat menettäneet omaisensa joitakin kuukausia sitten. Sururyhmä on avoin kaikille, joten voit välittää kutsun myös muille omaisille. Tällöin on suotavaa, että omaiset ja muut läheiset osallistuisivat eri ryhmiin, mikäli mahdollista.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle