06.04.18

Sing The Joy –gospelkuoro konsertoi 22.4. Vaasan kirkossa Share

Sing the Joy -kuoro järjestää gospelkonsertin sunnuntaina 22. huhtikuuta klo 18 Vaasan kirkossa. Luvassa on laulun iloa ja gospelia niin Amerikan mantereelta, Suomesta kuin muualtakin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelmalehtinen maksaa viisi euroa, ja sen tuotto menee Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi.

Sing the Joy on Vaasan suomalaisen seurakunnan gospel-kuoro, joka on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Kuoron vetäjänä toimii kanttori Tuija Niemistö. Kuoron ohjelmistoon kuuluu erikielistä musiikkia.

- Sing The Joy -kuoro on positiivinen ja rento. Kuoro taipuu monenkirjavaan ohjelmistoon ja tulkinnoillaan välittää kuulijalle sanomaa rakastavasta Jumalasta, kuoron jäsen Milla Koivisto sanoo.
- Olen itse kuorossa mukana ensinnäkin siksi, että tässä kuorossa on äärettömän mukava laulaa. Koen, että laulaminen on minulle oikea tapa kertoa ilosanomaa ihmisille ja sitä kautta saan myös iloa omaan elämääni.

Opettajana työskentelevälle Hannele Kontiolle kuorossa laulaminen on työlle vastapainoa ja viikon kohokohta.
- Ei tarvitse miettiä, suunnitella, murehtia mitään muuta kuin laulamista ja tehdä niin kuin kuoronjohtaja sanoo, Kontio naurahtaa.
- Laulu- ja esiintymistaitoni ovat kehittyneet. Kuorossa on iloista yhteisöllisyyttä, yhdessä kannustetaan toisiamme ja on mahdollisuus kokeilla solistina oloa, Kontio sanoo.
- Gospelkuorossa vielä erityisesti hengellisten laulujen myötä voi kokea yhteyttä paitsi toisiimme myös Taivaalliseen Isäämme ja kertoa laulun sanoin Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta.

Sing The Joyn lisäksi mukana konsertissa ovat Sudanilaisten naisten kristillinen lauluryhmä sekä Eva Thölix. Taustayhtyeessä soittavat Taneli Saari, kitara, Mikael Skoberg, basso, Mari Renvall, piano, Jere Lahti, rummut sekä Tuomo Puska, pasuuna ja miksaus.

Sing The Joy on vuonna 2014 perustettu seurakunnan gospelkuoro. Kuoroa johtaa kanttori Tuija Niemistö. Tervetuloa kuoron konserttiin kuuntelemaan gospelia Vaasan kirkkoon! Kuva Johan Hagström.

JH1 1719

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle