04.04.18

Seurakunnalla osasto Pohjanmaan Suurmessuilla 7. - 8.4. Share

Vaasan suomalainen seurakunta on mukana Pohjanmaan Suurmessuilla 7.–8.4. Botniahallissa. Suurmessujen tämänvuotinen teema on metsä. Monelle metsä on rauhan ja hiljaisuuden paikka, Jumalan kohtaamisen paikka. Tule messujen hälinässä levähtämään seurakunnan nuotiopiirin äärelle.

Voita Tammenpään taideteos omaksi

Vaasan suomalainen seurakunta arpoo messuilla taidegraafikko Tapani Tammenpään lahjoittaman "Talvi-ilta Kapsäkissä" -grafiikkatyön. Tammenpää lahjoitti taulun seurakunnalle Valoisa huominen -tapahtumassa ja toivoi, että taulusta saatava tuotto käytetään Yhteisvastuun hyväksi.

Arpoja voi ostaa seurakunnan osastolta yhden euron kappalehintaan. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 8.4. klo 15. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tuula ja Tapanin grafiikkatyo

Diakoniajohtaja Tuula Alho esittelee taidegraafikko Tapani Tammenpään lahjoitusta seurakunnan diakoniatyölle. Taulun myynnistä saatu tuotto ohjataan Yhteisvastuulle. Tauluarvontaan voi osallistua Suurmessuilla 7. - 8.4. seurakunnan osastolla E355.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle