02.05.18

Pieni virsipyhiinvaellus Share

Huutoniemen kirkon piha-alueella 2.5.–16.8.

Alkavalla kesäkaudella on mahdollista tehdä pieni virsipyhiinvaellus Huutoniemen kirkon piha-alueella. Retriittiohjaaja Mirjam Silvén on rakentanut pyhiinvaelluksen virsikirjan virsistä, yhdestä rakkaasta raamatunkohdasta, yhdestä omasta sanoituksestaan ja hänen itse ottamistaan valokuvista. Kuvissa on luontoa ja yksityiskohtia pyhistä paikoista.

Voit kulkea Huutoniemen kirkolla, kuunnella puiden huminaa ja pysähtyä uusien ja vanhojen virsitekstien äärelle kiittämään, rukoilemaan ja mietiskelemään. Ehkä joku tuttu virsi saa sinut laulamaankin tai kuva vie muistoihin.

Virsipyhiinvaellukselle voi piipahtaa milloin vain. Hyvä tilaisuus siihen on esimerkiksi kesäkahvilailtoina, kun Martin kesäkahvila on avoinna joka tiistai ja torstai 29.5. alkaen klo 16 - 19.

Pyhiinvaellus on hengellinen tai uskonnollinen matka johonkin pyhään paikkaan. Pyhiinvaellukseen olennaisena osana kuuluu pyrkimys saada innoitusta ja voimia uskonelämän kilvoituksiin. Rukous yksin ja yhdessä kuuluu olennaisena osana pyhiinvaellusmatkoihin.

Huutoniemen kko3 korjattu

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle