21.05.18

Musiikkikoulu on avoin kaikille Share

Seurakunnan musiikkikoulussa annetaan soitonopetusta pianon-, viulun-, kitaran-, poikkihuilun-
ja rumpujen soitossa. Opetus tapahtuu seurakunnan tiloissa keskikaupungilla, Gerbyssä, Huutoniemellä ja Palosaarella.

Opettajat ovat musiikkikasvatuksen ammattilaisia tai jo pitkällä musiikkiopinnoissaan. Yksilöopetusta seurakunnan musiikkikoulussa annetaan 20–30 minuuttia viikossa, soittimesta riippuen. Musiikkikoululaiset esiintyvät seurakunnan tilaisuuksissa sekä musiikkikoulun matineoissa keväällä ja jouluna. Opetukseen pääsevät kaikki lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilas saa edistyä omista ja kunkin perheen asettamista lähtökohdista käsin. Lukukauteen sisältyy 13 opetuskertaa syksyllä ja 15 opetuskertaa keväällä.

Musiikkikoulun kausimaksu syyslukukaudella 2018 on 163 euroa (+alv) ja ryhmäopetus 98 euroa (+alv). Sisaralennus 50 % ja toisen soittimen kausimaksu 82 euroa.

Sähköinen ilmoittautuminen musiikkikouluun 21.5.–1.6. täällä
Tiedustelut: musiikkikoulun vs. koordinaattori Tuija Niemistö puh. 044 480 8234. Kesken lukukauttakin kannattaa tiedustella vapaita paikkoja.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle