08.11.18

Musiikkia illan hämärtyessä Share

Musiikkia illan hämärtyessä on Päivi Ahvenvaaran sellokonsertti. Ahvenvaaraa säestää pianolla Valtteri Tuomisto. Konsertti pidetään perjantaina 9.11. klo 18 Palosaaren kirkossa ja siihen on vapaa pääsy.
Päivi Ahvenvaara omistaa konsertin särkyneille ja kuvaa musiikkiaan ilon ja lohdun säveliksi. Konserttiinsa hän kutsuu erityisesti niitä, jotka eivät syystä tai toisesta halua osallistua tavallisiin konsertteihin.

Näin Päivi Ahvenvaara itse kertoo konsertistaan:

”Olen särkynyt elämäni aikana monta kertaa. Jostain on kuitenkin aina löytynyt voimaa koota palaset uudelleen yhteen ja jatkaa eteen päin. Tiedän, että kaltaisiani on paljon. Omistan tämän illan meille kaikille särkyneille.

En toivo, että kuulijani laskee virheitäni tai kritisoi soittotekniikkaani, koska on itsestään selvää, että virheitä tulee ja tekniikkani kaipaa kovastikin treenaamista. Olen amatööri ja harrastelija, en ammattilainen.
Toivon, että kuulijani saa illan aikana voimaantua ja hoitua sävelten tahdissa. Toivon voivani rohkaista siihen, että joka päivä on uusi mahdollisuus. Sinäkin voit, kun vain uskallat yrittää!

Kutsun iltaan myös sinua, joka et ehkä syystä tai toisesta halua tavallisesti osallistua konsertteihin. Ehkä et kykene istumaan rauhassa paikallasi. Ehkä hengityksesi on äänekästä. Ehkä et ole varma, jaksatko istua alusta loppuun saakka. Ehkä häpeät sitä, etteivät vaatteesi ole tarpeeksi hienot. Tähän tilaisuuteen olet tervetullut juuri omana itsenäsi! Ja voit poistua, kun siltä tuntuu.

Nähdään Palosaaren kirkossa!"

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle