21.08.17

Merimessu ja Uumajan retki Share

Vietä Merimessua Uumajan risteilyllä la 23.9. Wasalinen laiva lähtee satamasta klo 9 ja merimessu alkaa laivan konferenssiosastolla klo 10. Merimessussa musisoi vaasalainen Popvatkain, liturgina Maaria Perälä, saarna Kari Hietamäki, avustajana diakoni Marttina Rahja ja seurakuntalaisia. Merimessun yhteydessä on kaksi retkivaihtoehtoa Uumajaan, päiväristeily (A) ja yön yli risteily (B).
Vaihtoehtoa A: kahvit menomatkalla, kuljetukset Uumajan satamasta kaupunkiin ja takaisin, vierailu Uumajan kitaramuseossa ja paluumatkalla ruokailu laivan saaristolaispöydässä. Paluu Vaasaan on samana päivänä la 23.9. klo 23.30. Hinta 50 €/henkilö.
Vaihtoehto B: kahvit menomatkalla, kuljetukset Uumajan satamasta kaupunkiin ja takaisin, vierailu Uumajan kitaramuseossa, yöpyminen 2hh Comfort Hotelle Winn -hotellissa Uumajan keskustassa, illallinen ja aamupala hotellilla, mahdollisuus tutustua kaupungin kirkkoon ja paluumatkalla ruokailu laivan saaristolaispöydässä. Paluu Vaasaan on su 24.9. klo 18.30. Hinta 110 €/henkilö.
Oma vaihtoehto-ohjelma: Uumajassa on mahdollisuus myös käydä ostoksilla tai viettää aikaa omakustanteisesti esim. Navet-elämysuimalassa. Joitakin perhehuoneita varattu, ja niistä voi kysyä erikseen.
Tiedustelut puh. 044 480 8219. Ilmoittautumiset 21.8.–7.9. ensisijaisesti verkkopalvelussa vaasansuomalainenseurakunta.fi. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen vaasan.kirkkoherranvirasto@evl.fi.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle