14.08.18

Martin kesäkahvilassa tapahtuu Share

Martin kesäkahvila Huutoniemen kirkossa tiistaisin ja torstaisin klo 16 - 19. Hyvän tunnelman, kahvin ja leipomoherkkujen lisäksi tarjolla on erikoisherkkuja sekä erilaisia ohjelmanumeroita päivästä riippuen. Lapsille on leikkipaikka. Kahvilaa pyörittävät Huutoniemen ja sen lähialueiden yhteisöporukat vapaaehtoisvoimin. Kahvilan tuotto ohjataan alueen diakonisiin tarpeisiin.

• Tiistaina 12.7. paistetaan lättyjä
  • Torstaina 17.7. ja tiistaina 19.7. grillaillaan makkaraa
  • Tiistaina 24.7. tarjolla on itsetehtyjä karjalanpiirakoita. Pienoissähköautorata Huutoniemen seurakukuntakeskuksessa on käytettävissä.
  • Torstaina 26.7. itsetehtyjä karjalanpiirakoita
  • Torstaina 16.8. Kahvila avoinna viimeisen kerran.

Tuoreimmat tiedot kahvilan kuulumisista Facebookin Martin kesäkahvila -ryhmässä.

Joko olet tutustunut kirkon alueella olevaan virsipyhiinvaellukseen? Pieni virsipyhiinvaellus on kierrettävissä 16.8. saakka.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle