28.05.18

Martin kesäkahvila avautuu Huutoniemen kirkon pihalla Share

Martin kesäkahvilan avajaiset klo 16 alkaen. Ohjelmassa musiikkia ja sähköautorata-ajelua kirkossa sekä Vaasan kaverikoiria rapsuteltavana klo 17 alkaen.
Kahvilaa pyörittävät Huutoniemen ja lähialueiden yhteisöt. Tule rentoutumaan, istahda hetkeksi ja nauti kahvia ja pullaa. Leivonnaisista vastaa Kotileipomo Herkkuhetki. Vapaaehtoinen maksu, tuotto alueen diakoniatyön hyväksi.

Kahvila avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 16 - 19 koko kesän. Seuraa kesäkahvilan päivityksiä Facebookissa/Martinkesäkahvila.

Huutoniemen kirkon alueella myös virsivaellus koko kesän. Virsivaelluksen on ideoinut ja toteuttanut Mirjam Silvén.

Martin kesäkahvila oli ensimmäisen kerran toiminnassa kesällä 2017, joka oli reformaation merkkivuosi. Kahvila nimettiin merkkivuoden kunniaksi Martti Lutherin mukaan.

Martin kesäkahvilan teesit

1. Teen ja kahvin ystävät ovat tasa-arvoisia.
2. Ei kahvia ilman pullaa.
3. Älä lähde kirkkoa kauemmas kahville.
4. Kahvi kurkkuun lirahtaa, rahat diakoniatyölle vilahtaa.

minun kirkkoni sin vaaka

Martin kesakahvila 1700x800 vaaka2