30.09.18

Kirkkoherraehdokkaat esittäytyvät seurakuntalaisille Share

Ehdokkaina Vaasan suomalaisen seurakuntalaisen kirkkoherran virkaan ovat Lohtajan kirkkoherra Juha Haapaniemi, Vaasan suomalaisen seurakunnan hallintokappalainen Tuomo Klapuri, Vaasan suomalaisen seurakunnan kappalainen Maaria Perälä ja Ruotsinpyhtään vt. kirkkoherra Antti Yli-Opas.
Seurakuntalaiset voivat tutustua ehdokkaisiin syyskuussa eri tilaisuuksissa.

Ehdokkaat johtavat ja saarnaavat jumalanpalveluksissa tiettyinä sunnuntaina klo 10 Vaasan kirkossa:
• Juha Haapaniemi sunnuntaina 2.9.
• Maaria Perälä sunnuntaina 16.9.
• Antti Yli-Opas sunnuntaina 23.9. ja
• Tuomo Klapuri sunnuntaina 30.9.

Jumalanpalvelusten jälkeen Vaasan kirkon kryptassa järjestetään kirkkokahvit ja yleisön haastattelutilaisuus, jossa seurakuntalaiset voivat tutustua ehdokkaisiin.

Näiden lisäksi järjestetään paneelitilaisuus Koulukadun isossa seurakuntasalissa maanantaina 24.9. klo 18. Paneelin juontaa Pohjalaisen uutispäällikkö Mikko Kallionpää.

Seurakuntaneuvosto valitsee kirkkoherran 9.10. kokouksessaan.

Tutustu hakijoiden esittelyvideoon Vaasan suomalaisen seurakunnan YouTube-kanavalta

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle