21.12.17

Joulupäivän joulukirkot Share

Joulupäivän jumalanpalveluksen klo 8 Vaasan kirkossa liturgina toimii Anne Bexar, Arto Lehtineva saarnaa, Vaasan kirkkokuoro, Katariina Korkman ja Valtteri Tuomisto vastaavat musiikista. Jumalanpalveluksen tulkkaa viittomakielelle Airi Rissanen.

Kuljetus kirkkoon: Metsäkallionkatu 18 A klo 7 – Kruunantie – Pukinkulma 7.10 – Kustaalantien
pysäkit – Patteriniementie 7.25 – Suvilahden seurakuntakoti – Korkeamäen pysäkki – Malmönkatu
7.35 – Pitkäkatu 77. Paluukuljetus.

Huutoniemen kirkossa jumalanpalvelus alkaa klo 9. Liturgina toimii Timo Kaukomaa, Jenna Utriainen saarnaa ja Huutoniemen kirkkokuoro laulaa Leena Lohikoski-Ojalan johdolla.

Palosaaren kirkossa aloitetaan klo 10, Outi Klapuri on liturgina, Tuomo Klapuri saarnaa ja Tuija Niemistö vastaa musiikista, Leena Havu-Erhie soittaa viululla.

Ristinummella on arabiankielinen jumalanpalvelus klo 12.

Tervetuloa viettämään Vapahtajan syntymäjuhlaa!

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle