16.02.18

Jääkäreiden kotiinpaluun 100-vuotisjuhlakonsertti ja -messu Share

Jääkäreiden kotiinpaluun 100-vuotisjuhlakonsertti

perjantaina 23.2. klo 19 Vaasan kirkossa.

Saksan asevoimien keskussotilassoittokunta johtajinaan Reinhard Kiauka ja Tobias Wunderle. Puhe Krister Koskela.

Bundeswehrin soittokunta toimii monipuolisten musiikillisten kykyjensä ansiosta Saksan liittotasavallan lähettiläänä niin kotimaassa kuin ulkomailla ja samalla ylläpitää saksalaisen yhteiskunnan ja sen asevoiminen tärkeää keskinäistä yhteyttä.

Bundeswehrin soittokunta vastaa yhdessä liittovaltion puolustusministeriön vartiopataljoonan kanssa protokollan mukaisista kunnianosoituksista Saksan liittotasavallan valtionvieraille ja soittaakin tämän takia vuosittain yli 70 eri valtion kansallislauluja. Toinen soittokunnan perinteinen tehtävä on juhlallisten marssiesitysten esittäminen eri tilaisuuksissa. Tämän ammattiorkesterin repertuaariin kuuluu niin klassista musiikkia, puhallin- ja sotilasmusiikkia kuin swengaavaa tanssi- ja viihdemusiikkia.

Jääkäreiden kotiinpaluun 100-vuotismuistojumalanpalvelus

sunnuntaina 25.2. klo 10 Vaasan kirkossa.

liturgina Arto Lehtineva, saarnaa kenttäpiispa Pekka Särkiö, Mikael Forslund, Katariina Korkman, Dan Andersson, Sulvan Puhallinorkesteri joht. Asko Hiipakka. Seppelpartioiden lähettäminen. Kaksikielinen messu.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle