09.01.15

Isän ja äidin kurssi Share

Isän ja äidin kurssi

Vaasalaisille vanhemmille on tarjottu parin vuosikymmenen ajan vanhempain kursseja. Joka vuosi ensimmäisen, viidennen ja seitsemännen luokan vanhemmille on järjestetty kolmen illan kokoontumiset kullekin.

Uusi viiden illan isän ja äidin kurssi järjestetään tammi-helmikuussa. Kurssi on kehitetty Englannissa samassa järjestössä, josta ovat lähtöisin Alfa-kurssit ja avioliittokurssit. Kurssin ohjelma tukee sekä pikkulasten että alakouluikäisten vanhempien kasvatustyötä. Iltojen aiheet ovat: Vahva perusta kasvatustehtävälle, lasten tarpeitten ymmärtäminen ja täyttäminen, rajojen asettamisen taito, tunnetaidot ja terveet ihmissuhteet ja pitkän tähtäimen tavoitteet kasvatustyössä.

Illat koostuvat alustuksesta, yhteisestä iltapalasta ja keskustelusta. Kurssimateriaalina on Isän ja äidin kurssin osallistujan kirjanen, johon on koottu iltojen pääteemat, keskusteluaiheet ja kotitehtävät (10 €). Kurssi alkaa keskiviikkona 14.1. klo 18–20 ja päättyy 11.2.2015. Kokoontumispaikkana Vaasan kristillisen koulun tilat Kirkkopuistikko 14. Ohjaajana perheneuvoja Saara Kinnunen.

Isän ja äidin kurssille ja lastenhoitoon ilmoittautuminen Perheasiain neuvottelukeskukseen 06 326 1491 klo 9–12.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle