03.04.18

Äiti Teresa -piiri vietti 30-vuotisjuhliaan Share

Huutoniemellä vietettiin palmusunnuntaina messua sekä messun jälkeen myyjäisiä. Alueella toimiva Äiti Teresa -piiri vietti samalla 30-vuotisjuhliaan. Diakoniapiirejä Huutoniemen alueella on ollut toiminnassa jo yli 70 vuotta.

Huutoniemen kirkkoon oli laitettu esille Äiti Teresa -piirin käsitöitä sekä valokuvia ja lehtileikkeitä oli Huutoniemen.  Kirkkokahveille oli kutsuttu mm. eläkkeellä oleva diakonissa Liisi Mäntymaa, jonka aikana piiri perustettiin.

Diakoniapiirin käsissä syntyneitä leivonnaisia oli myynnissä seurakuntasalissa. Keskustassa toimiva askartelupiiri oli myös lahjoittanut tuotteitaan myyjäisiin. Myyjäisten tuotto oli 800 euroa Yhteisvastuukeräykselle. Kiitos kaikille mukana olleille!

Teksti ja kuvat: Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen

P3253604P3253607