Me olemme kirkko -bannerikuva, graafisesti toteutettu tekstikuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Kirkko Vaasassa on myös nuorten aikuisten oma yhteisö. Toiminta on suunnattu erityisesti 18-35 vuotiaille. Tule mukaan säännölliseen toimintaan tai kehittämään jotakin aivan uutta. Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet!

Opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Opiskelijoita varten työtä tekee Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan yliopiston oma pappi, Timo. Kun elämässä on vaikeaa tai jos muuten kaipaat keskustelukumppania, älä epäröi tulla Timon juttusille. Timoon voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla, mikäli tulee sellainen olo, että haluat puhaltaa ulos taakkoja tai jakaa iloja. Yhteystiedot löydät alla, ja Instagramista timokaukomaa.

Timon tavoittaa parhaiten arkipäivisin päiväsaikaan. Tapaamisen Timon kanssa voit järjestää joustavasti lähitapaamisenta tai etänä, esim. Teamsin tai Zoomin välityksellä.

Säännöllinen toiminta

Peli-illat ja Säkkituolikirkot

Nuoret aikuiset kokoontuvat torstaisin klo 18 Crossissa. Vuoroviikoin ohjelmassa on peli-ilta ja rento sanajumalanpalvelus, Säkkituolikirkko. Tule mukaan ja liity Facebook-ryhmään Nuoret aikuiset Vaasa tai nappaa seurantaan Instagramissa nuoriaiset_vaasa, josta saat ajankohtaista tietoa toiminnan sisällöstä kunakin viikkona!

Viikkotoiminta torstaisin klo 18-21. Käynti Crossin takaovesta, Kirjastokujan kautta.

HUOM! Koronaviruksesta johtuvana poikkeusoloaikana viikkoiltoihin on ennakkoilmoittautuminen. Linkin löydät meidän some-kanavista ja kyseisen tapahtuman yhteydestä.

Sähly

Peruttu tammikuun osalta. Tiistaisin klo 18.30-19.30 Hietalahden koulun liikuntasalissa, Ravikatu 9, ovi C.

Peliviikonloput

Crossissa järjestettävä koko viikonlopun mittainen tapahtuma, johon on mahdollista tulla pelailemaan lauta-, konsoli- ja tietokonepelejä, tai ihan olemaan, rentoutumaan ja tutustumaan toinen toisiimme. Myös seurakunnan työntekijöitä on tavattavissa. Seuraava pelitapahtuma mahdollisesti syksyn aikana!

Alpha Course for Young Adults

Food & fellowship, talk & discussion. On Tuesdays at 18.30 Cross young adults space (nuorten aikuisten tila), Kauppapuistikko 4 Vaasa.

Contacts Timo Kaukomaa tel. 044 480 8218 & Jessica Emaus tel. 044 480 8280.

Jumalanpalvelukset Vaasan kirkoissa

Joka sunnuntai Vaasan kirkoissa vietetään useita erilaisia jumalanpalveluksia. Tsekkaa oman lähikirkkosi messuajat! Olet tervetullut myös erityismessuihin, kuten Tuomasmessuun, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat tuomaslaulut.

Koulukatu 26
65100 Vaasa

Korkeakoulut, monikulttuurisuustyö, Palosaaren - Gerbyn alue. IG @timokaukomaa, puhelinpäivystys ti-ke klo 13–15.