Me olemme kirkko -bannerikuva, graafisesti toteutettu tekstikuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Kirkko Vaasassa on myös nuorten aikuisten oma yhteisö. Toiminta on suunnattu erityisesti 18-35 vuotiaille. Tule mukaan säännölliseen toimintaan tai kehittämään jotakin aivan uutta. Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet!

Säännöllinen toiminta

Peli-illat ja Säkkituolikirkot

Nuoret aikuiset kokoontuvat torstaisin klo 18 Crossissa. Vuoroviikoin ohjelmassa on peli-ilta ja rento sanajumalanpalvelus, Säkkituolikirkko. Tule mukaan ja liity Facebook-ryhmään Nuoret aikuiset Vaasa tai nappaa seurantaan Instagramissa nuoriaiset_vaasa, josta saat ajankohtaista tietoa toiminnan sisällöstä kunakin viikkona!

3.6. alkaen kesäillat ovat keskiviikkoisin klo 18-21, yhtä aikaa nuorisopuolen kanssa.

HUOM! Koronaviruksesta johtuvana poikkeusoloaikana viikkoiltoihin on ennakkoilmoittautuminen. Linkin löydät meidän some-kanavista ja kyseisen tapahtuman yhteydestä.

Peliviikonloput

Crossissa järjestettävä koko viikonlopun mittainen tapahtuma, johon on mahdollista tulla pelailemaan lauta-, konsoli- ja tietokonepelejä, tai ihan olemaan, rentoutumaan ja tutustumaan toinen toisiimme. Myös seurakunnan työntekijöitä on tavattavissa. Seuraava pelitapahtuma viimeistään syksyllä!

Jumalanpalvelukset Vaasan kirkoissa

Joka sunnuntai Vaasan kirkoissa vietetään useita erilaisia jumalanpalveluksia. Tsekkaa oman lähikirkkosi messuajat! Olet tervetullut myös erityismessuihin, kuten Tuomasmessuun, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat tuomaslaulut.

Pizza and Movie Nights

Muutaman kerran lukukaudessa kansainväliset opiskelijat kokoontuvat leffailtoihin Crossiin: ohjelmassa siis pizzaa, hengausta ja leffa. Myös muu kv-väki ja suomalaiset ovat tervetulleita.

Sing the Joy

Musiikista ja laulamisesta kiinnostuneelle gospel-kuoro Sing the Joy on oiva tilaisuus antaa lahjansa seurakunnan käyttöön. Kuoro on avoin kaikille nuotinlukutaitoisille, stemmassa pysyville nuorille ja aikuisille. Ohjelmistoon kuuluu maailman musiikkia eri kielillä. Kuoroa johtaa kanttori Jimi Järvinen, ja hänelle voi ilmoittautua koelauluun.

Opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Opiskelijoita varten työtä tekee Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan yliopiston oma pappi, Timo. Kun elämässä on vaikeaa tai jos muuten kaipaat keskustelukumppania, älä epäröi tulla Timon juttusille. Timoon voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla, mikäli tulee sellainen olo, että haluat puhaltaa ulos taakkoja tai jakaa iloja. Yhteystiedot löydät alla, ja Instagramista timokaukomaa.

Timon tavoittaa parhaiten arkipäivisin päiväsaikaan. Tapaamisen Timon kanssa voit järjestää joustavasti lähitapaamisenta tai etänä, esim. Teamsin tai Zoomin välityksellä.

Olet myös tervetullut tapaamaan Timoa sekä muita opiskelijoita keskiviikkoisin klo 18 Vaasan kirkon kryptaan. Tarjolla lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa hyvässä seurassa!

Koulukatu 26
65100 Vaasa

Korkeakoulut, maahanmuuttajatyö, Palosaaren - Gerbyn alue. IG @timokaukomaa, puhelinpäivystys ti-ke klo 13–15.

ma. seurakuntapastori

Palosaaren - Gerbyn alue, nuoret aikuiset.