Me olemme kirkko -bannerikuva, graafisesti toteutettu tekstikuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Kirkko Vaasassa on myös nuorten aikuisten oma yhteisö. Tule mukaan säännölliseen toimintaan tai kehittämään jotakin aivan uutta. Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet!

Säännöllinen toiminta

Peli-illat ja Säkkituolikirkot

Nuoret aikuiset kokoontuvat torstaisin klo 18 Crossissa. Vuoroviikoin ohjelmassa on peli-ilta ja rento sanajumalanpalvelus, Säkkituolikirkko. Tule mukaan ja liity Facebook-ryhmään Nuoret aikuiset Vaasa tai nappaa seurantaan Instagramissa nuoriaiset_vaasa, josta saat ajankohtaista tietoa toiminnan sisällöstä kunakin viikkona!

HUOM! Koronaviruksesta johtuvana poikkeusoloaikana viikkoiltoihin on ennakkoilmoittautuminen. Linkin löydät meidän some-kanavista ja kyseisen tapahtuman yhteydestä.

Peliviikonloput

Crossissa järjestettävä koko viikonlopun mittainen tapahtuma, johon on mahdollista tulla pelailemaan lauta-, konsoli- ja tietokonepelejä, tai ihan olemaan, rentoutumaan ja tutustumaan toinen toisiimme. Myös seurakunnan työntekijöitä on tavattavissa.

Jumalanpalvelukset Vaasan kirkoissa

Joka sunnuntai Vaasan kirkoissa vietetään useita erilaisia jumalanpalveluksia. Tsekkaa oman lähikirkkosi messuajat! Olet tervetullut myös erityismessuihin, kuten Tuomasmessuun, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat tuomaslaulut.

Pizza and Movie Nights

Muutaman kerran lukukaudessa kansainväliset opiskelijat kokoontuvat leffailtoihin Crossiin: ohjelmassa siis pizzaa, hengausta ja leffa. Myös muu kv-väki ja suomalaiset ovat tervetulleita.

Sing the Joy

Musiikista ja laulamisesta kiinnostuneelle gospel-kuoro Sing the Joy on oiva tilaisuus antaa lahjansa seurakunnan käyttöön. Kuoro on avoin kaikille nuotinlukutaitoisille, stemmassa pysyville nuorille ja aikuisille. Ohjelmistoon kuuluu maailman musiikkia eri kielillä. Sing the Joy harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–20 Palosaaren seurakuntatalossa, Kapteeninkatu 14–16. Kuoroa johtaa kanttori Tuija Niemistö, ja hänelle voi ilmoittautua koelauluun.

Pappi Palosaaren kampuksella

Opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Opiskelijoita varten Palosaaren kampuksella on läsnä ja tekee työtä ammattikorkeakoulun ja yliopiston oma pappi, Timo. Kun elämässä on vaikeaa tai jos muuten kaipaat keskustelukumppania, älä epäröi tulla Timon juttusille.

Vastaanotot lukuvuoden aikana
- Palosaaren kampuksella tiistaisin klo 13 - 15 Fabriikissa, F116 (Yliopistonranta 10)
- VAMK:ssa keskiviikkoisin klo 13 - 15, WA1128 (Wolffintie 30)
Voit myös olla yhteydessä ja sopia ajan luottamuksellista keskustelua varten kampuksella, seurakunnan tiloissa tai muualla.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Koulukatu 26
65100 Vaasa

Korkeakoulut, maahanmuuttajatyö, Palosaaren - Gerbyn alue.