Tulevia tapahtumia

Lisää tapahtumia >

Jumalanpalvelukset Vaasan suomalainen srk merkki sin

Lue lisää >

Ilmoittautumiset Vaasan suomalainen srk merkki sin

Lue lisää >

Kuukausi  Viikko 

Kirkossa kuulutetut Vaasan suomalainen srk merkki sin

Lue lisää >

Konsertit

Lue lisää >

Vaasan suomalainen seurakunta Facebookissa

Kirkon tiedotuskeskuksen uutiset

Seurakuntavaalit 2014: Voittajahevoselle vaaliloimi Seinäjoella

Seurakuntavaalit ovat näkyvästi mukana lauantaina 25.10. kello 14 alkavissa Seinäjoen valtakunnallisissa T75-raveissa. Ravikeskuksen totohallissa on seurakuntavaalien infopiste, josta saa tietoa vaaleista ja ennakkoäänestyspaikoista.

Yhteisvastuu onnistui edistämään suomalaisen saattohoidon kehitystä

Suomalaiset lahjoittivat Yhteisvastuukeräykselle tänä vuonna 3 944 588,33 euroa. Varoilla parannetaan saattohoitoa Suomessa ja turvataan ihmisoikeuksia Guatemalassa.

Irakista paenneet saavat turvaa Jordanian kirkosta

Irakin kiristyvä tilanne ajaa ihmisiä yhä ahtaamalle ISIS-järjestön valloittaessa uusia alueita. Suomen Lähetysseura tukee Luterilaista maailmanliittoa, joka auttaa kriisialueella olevia sekä sieltä pakenevia siviilejä.

Arkkipiispa perusti laajapohjaisen köyhyysryhmän

Arkkipiispa Kari Mäkinen on perustanut laajapohjaisen köyhyysryhmän, jonka tavoitteena on laatia yhteinen vetoomus köyhyysongelmien ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi.

Vaalikasvo Pekka Lukkarila piristää musiikilla ikätovereitaan

Vapaaehtoistoiminnassa mukana oleminen ei katso ikää. Pekka Lukkarilalla on mittarissa jo 86 ikävuotta. Hän on oululainen seurakunta-aktiivi, joka kuvailee itseään peräpohjolan pojaksi ja vanhaksi kaupparatsuksi.

Mänttä oli kesän Tiekirkko-yllättäjä

Noin 270 Tiekirkkoa ympäri Suomen piti ovensa avoinna kesällä 2014. Kirkoista lähes puolet tilastoi kävijänsä, joita kertyi yhteensä 253 500. Kävijät tilastoineista kirkoista suosituin oli edellisvuosien tapaan Turun tuomiokirkko, jossa vieraili lähes 55 000 Tiekirkko-kävijää. Suosituimpien Tiekirkkojen joukkoon kiilasi uutena Mäntän kirkko, joka viisinkertaisti kävijämääränsä.

Tule mukaan! Vaasan suomalainen srk merkki sin

Lue lisää >

RIPPIKOULU Vaasan suomalainen srk merkki sin

Lue lisää >

Esteiden tutkinta Vaasan suomalainen srk merkki sin

Lue lisää >